Atelier de dezvoltare personala prin teatru

Atelierul se tine cu minim 6 participanți.

❗️❗️❗️LOCURI LIMITATE!!!

Venim in întâmpinarea celor mici cu un Atelie de Cunoastere și Dezvoltare personala prin teatru , cu povesti și păpuși.

👯‍♂️Ati vazut in micuțul dumneavoastră un star de film, cu talente actoricesti? 😁🦹‍♀️V-ati imaginat cum ar putea deveni un personaj îndrăgit intr-o piesa de teatru? 🥸😎Sau ati simțit ca cel mic are nevoie de socializare pentru a-si dezvolta abilitățile de comunicare?

Acest atelier de teatru si improvizație ajuta micuții sa își dezvolte comunicare, creativitatea, memoria, încrederea si stima de sine, adaptabilitatea in grup, atenția si concentrarea.

Vom utiliza tehnici specifice acestei minunate arte precum improvizația si spontaneitatea, observarea propriilor emoții, analiza si interpretarea personajului, ne vom distra pe ritmuri îndrăgite pe o tema mult îndrăgita de cei mici, ALICE IN ȚARA MINUNILOR!

Ce se întâmpla :

Atelier de Cunoastere și Dezvoltare personala prin teatru , cu povesti și păpuși.

TEMA:

Alice pleacă în aventura din Tara Minunilor,și are nevoie de prieteni mici și mari care să pornească alături de ea în căutarea iepurelui alb. Fluturele, pălărierul, iepurașul,regina,pisica…sunt doar câteva personaje pe care cel mic le poate interpreta.

Textul va fi în limba romana cu câteva cuvinte și cântecele in engleză.

Tarif:
500 lei / modul
Plata se face la începutul fiecărui modul, la sediul Magic Town sau online, pe baza facturii fiscale emise de organizator.

Atelierul se tine cu minim 6 participanți.

❗️❗️❗️LOCURI LIMITATE!!!

Atelierul se va compune din 3 module a câte 10 ședințe fiecare. Dupa finalizarea celor doua module, micuții vor juca in prima lor piesa de teatru, la scena deschisă!!! Organizarea evenimentului va fi anuntata si pregătită înainte de vacanța de vara.

Atelier de dezvoltare personala prin tehnici de actorie pentru copii, vineri, ora 17.00.

Prima sedinta gratuita.

Ce ne spune Roxana despre ea:

Sunt Roxana Tehei, născută în Hațeg, crescută în Recaș. Am terminat Liceul Pedagogic și Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara. Am colaborat cu diferite Școli de Muzică în cadrul atelierelor de teatru din Timișoara. Sunt o persoană veselă și iubesc orice formă de artă. Îmi place să fac totul cu plăcere. Copiii au o energie fantastică, de aceea atelierul de teatru este cea mai frumoasă aventură, unde pot experimenta potențialul creativ și deschid porțile cunoașterii.

Despre Andras Party:

Andras Party este o trupa cu o vechime de peste 10 ani pe piata ,cu specializare in teatru de papusi/animatie si cursuri de teatru.
ANDRAS PARTY, are o sectiune de pedagogie si pregatire a copiilor in tainele actoriei si o sectiune de teatru de papusi interactiv si antren.
Echipa ofera copiilor un produs original prin forma si concept. Regia spectacolelor, dramatizarile textelor si constructia papusilor sunt creatie Andras Party.
Andras Andreea, initiatorul proiectului,actor si profesor de arta dramática,membru UNITER,este absolventa a Academiei de arte George Enescu ,sectia actorie .

Proiect derulat împreuna cu @andras party

#improvizatie #teatru pentru copii#povesti# dezvoltare personala prin teatru

Inscriere

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale conform Politicii de confidentialitate