Atelier de pictura

Atelierul de pictura

cu Lorena Garoiu
Miercuri, de la 17:00 la 18:00
Costul lunar este de 180 de lei pentru 4 sedinte.

NEW, NEW, NEW!🆕

Descoperă magia artei la Magic Town! Începând cu 20 martie, ne începem atelierul de pictură pentru copii. Înscrierile sunt deschise acum, iar prima ședință este gratuită! Materialele sunt asigurate de noi. Cursurile vor avea loc în fiecare miercuri, de la 17:00 la 18:00. Costul lunar este de 180 de lei pentru 4 ședințe. Învață și explorează creativitatea alături de noi! ✨🎨 #MagicTown #AtelierDePictură

Beneficiile activității:

🧸 Dezvoltarea creativității și imaginației: Atelierul de pictură oferă copiilor o platformă pentru a-și exprima liber gândurile și ideile prin artă.

🧸 Stimularea dezvoltării cognitive: Experimentând cu culori, forme și texturi, copiii își dezvoltă abilitățile de observație, recunoaștere și asociere, ceea ce îi ajută în procesul lor de învățare.

🧸 Relaxare și reducerea stresului: Pictura este o activitate relaxantă și terapeutică, care poate ajuta copiii să-și elibereze stresul și să-și relaxeze mintea.

Înscrierile se pot face prin intermediul paginii noastre de Facebook sau la numarul de telefon 📞 0770 994 947

START ÎNSCRIERI!

Inscriere atelierul de pictura

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale conform Politicii de confidentialitate