Cursuri karate

Karate

cu Razvan Moraru

GRUPA MICĂ :

❤️🥋Karate la MAGIC TOWN . O combinație adorabilă de joc serios, mișcare, glume, învățare, posturi, informații extrem de prețioase, furnizate cu multă dăruire.

🎊🎈🟢Grupa este în continuare deschisă spre a primi și alți copii cu vârste între 5 și 12 ani ; orele se vor ține începând de luni, 5 februarie, de la 18.00 la 19.00.

A DOUA GRUPA

Grupa de 12 ani + fara limita de varsta la karate


🌈🍀 Deschidem open call înscrieri pentru a doua grupă, de la 12 ani in sus, FĂRĂ LIMITĂ DE VÂRSTA .!!!

🥋🟢🤍Așadar, de la vârsta pre adolescentă, cine dorește să își îmbunătățească postura, condiția fizică, să își echilibreze energia, să se dezvolte în sensul auto cunoașterii, să dobândească abilități de auto apărare, să slăbească, să facă performanță în acesta arta ( pregătire concursuri ), pot accesa această clasă de UECHI RYU KARATE, împreună cu Răzvan, de la Family Fit Dumbravita.

📆 Program: luni și miercuri, interval orar 19.00 -20.00 Clasa se va ține cu minim 5 participanți. 🙏🏻🤗

📲Înscrieri pe wpp la nr. (0770) 994 947 sau pe mess.

💰Cost: 50 ron / ședință sau abonament 260 ron / 8 ședințe.

Despre Răzvan Moraru, (Family Fit Dumbravita, PROFU’ DE KARATE, un maestru în arta pe care o predă, o bucurie să îl privești și să îl asculți! 💜
O scurta autoprezentare :

“ Pasionat de arte martiale, am inceput sa practic Taekwon-do ITF la varsta de 12 ani obtinand centura neagra 1 dan si diferite titluri nationale pana la varsta de 18 ani. Am continuat sa prectic Taekwon-do in UK unde am obtinut al doilea dan si am fost selectionat sa reprezint Anglia la campionatul mondial. Ulterior, m-am indragostit de karate ceea ce ma dus in Okinawa, Japonia si Serbia pentru a invata un stil rar de karate Uechi Ryu. Pentru mine Karate a devenit un mod de viata pe care incerc sa il transmit mai departe copiilor si elevilor mei.
La Karate Uechi Ryu am obtinut centura neagra 1 Dan in Serbia anul trecut.

Despre Uechi Ryu, de ce sa alegi aceasta arta:

Este unul dintre cele 3 stiluri de karate principale din Okinawa alaturi de Shorin Ryu si Goju Ryu.

Uechi Ryu a ramas aproape neschimbat fata de forma lui originala din China. In Okinawa este practicat ca si arta, nu ca si sport competitional. Are ca scop: auto-aparare prin tehnicile din kata, intarirea corpului, mobilitate, flexibilitate si dezvolta încrederea in sine. Te invata sa fi un om mai bun, sa cresti continuu pentru a fi cea mai buna versiune a ta si a trai in armonie cu cei din jur. Alte calitati pe care le formeaza in special la copii sunt: rabdarea, curajul si perseverenta. Aceste calitati le vor folosi ulterior in viata.

🗓️📲❤️ înscrieri disponibile! Ora deschisă gratuită va fi anunțată. În cel mai scurt timp!

Inscriere cursuri de karate

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale conform Politicii de confidentialitate