Dansuri pentru copii

Dansuri pentru copii

Vineri, ora 18.00 -19.30
220 ron / 4 sedinte


❤️⭐️Despre Andreea Elena Giurgiu , PROFA DE DANSURI, s-ar putea spune mult mai multe, căci e atât de dedicată, serioasă și pasionată de tot ce face, încât nu putem decât să ne bucurăm ca este prezenta în locația noastră!

🤩O scurtă autoprezentare :
Numele meu este Andreea și pe scurt, dansez de când ma știu.
Mai exact, am terminat Colegiul Național de arta Ion Vidu din Timișoara la secția coregrafie, unde am fost îndrumată timp de 8 ani de profesoara mea, Ana Valkay. Din 2014 pana în 2023 a doua mea casă a fost Opera Națională din Timișoara, unde am avut ocazia sa colaborez ca balerină în ansamblul de balet, reușind în paralel să devin licențiată în drept.
Am început sa împărtășesc frumusețea artei dansului în 2020, la Lugoj și Buziaș, iar din 2021 colaborez in cadrul Fit Kids Club și acum la Magic Town.

🎈Mentalitatea mea asupra dansului, în special cel predat copiilor și adolescentilor ( street dance ) este strâns legata de incluziune. Sunt dornica sa arat fiecărui copil ca oricine se poate bucura de dans, mișcare, sport , energie de echipă, bună dispoziție.

🎈Cursul de dans modern pe care il predau este combinația perfecta între grație și ritm, este un curs dedicat persoanelor care își doresc sa își îmbunătățească postura, flexibilitatea, condiția fizica și nu în ultimul rând, sa se distreze.

👯‍♀️🗓️📲 Grupa în formare, înscrieri disponibile! Hai acum în echipa Magic Town Club!

Inscriere dansuri copii

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale conform Politicii de confidentialitate