BACKBACK

 
It's magical to be smart!

DECORAM SI REDECORAM!!!

Redecoram spatiul in functie de tema aleasa de micul sarbatorit!

Ce inseamna asta?

Creatorii acstui minunat spatiu, o echipa de profesionisti cauta solutii si idei trasnite pentru a transforma spatiul in concordanta cu pasiunea micutului  pentru un personaj sau pentru o tema.

Pentru asta este necesar sa te decizi din timp, cu cel putin cu 2-3 saptamani inainte de eveniment, astfel incat noi sa avem timp sa adunam sau sa confectionam recuzita. 

 

 

MAGIC TOWN,  locul in care copiii scriu povestea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inca nu ai aflat de spatiul in care fiecare copil se transforma intr-un personaj de poveste, traind prin joaca bucuria la superlativ?

Ei bine, acum este momentul sa stii si tu ca Timisoara are un MAGIC TOWN rupt parca dintr-o carte cu basme. Locul este unul extrem de atractiv pentru prescolarii care isi doresc sa exploreze lumea culorilor, a aventurilor cu zane si printi, a politistilor si a caracterelor indragite din desenele animate.

Aici, fiecare prichindel isi poate serba ziua de nastere sau poate petrece cateva ore cu jucariile lui preferate. Culorile din Magic Town sunt un desert pentru ochii celor mici si invita la explorare si relaxare deopotriva. Creatorii acestui spatiu sunt recunoscuti nu doar la nivel national, ci si peste hotare pentru talentul si profesionalismul artistic de care dau dovada.

Calitatea este cartea de vizita care reprezinta spatiul MAGIC TOWN.

Locatia vine si in intampinarea adultilor cu o gama variata de meniuri pentru copii si parinti, cu o cafea si un bar, integrate perfect in arhitectura spatiului magic.

Spatiul ofera ocazional diverse ateliere dedicate micutilor: bricolaj, kids yoga, ateliere culinare, arts&crafts, dar si programe dedicate prioaspetelor mamici.

Mentionam faptul ca, la noi sunteti in cea mai mare siguranta! Personalul este vaccinat si respectam toate normele sanitare in vigoare.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si haideti si voi alaturi de noi sa fermecam lumnea cu zambetele copiilor nostri si ale noastre!

MAGIC TOWN asteapta sa deveniti si voi parte din magie!

CALL NOW AT MAGIC TOWN
HARTA GOOGLE
EMAIL MAGIC TOWN